Molimo sačekajte...

Prijavljene kolege
Slađana Nedeljkov
2
Moja najdraža koleginica je toliko vedrog duha i puna pozitivne energije i to najčešće kada nije momenat za to, da svaki loš momenat, loš dan ili period pretvori u trenutke za pamćenje i pune smeha (opet kad bi najmanje trebalo 🤣) i učini da nam radno vreme prođe tako brzo i ludo sa anegdotama koje se pamte ceo život i kojima se i dan danas kada ih se setimo beskrajno smejemo, a samo nas dve znamo zašto 🥰🍀
Prijavio kolega: Jelena Ilić
2
Nikola Nikolić
5
Moj kolega je poput sunčanog dana u uredu. Svojom vedrinom i pozitivnim stavom, uvek uspeva da razveseli sve oko sebe. Njegova energija je zarazna, i nikada nećete videti da se žali ili mrmlja, čak i kad su stvari teže nego obično.

On je pravi timski igrač. Uvek je spreman da pomogne drugima i deli svoje znanje i veštine bez oklevanja. Njegova strpljivost i spremnost da sasluša druge čine ga dragocenim članom svakog tima.

Njegova posvećenost poslu je inspirativna. Uvek radi sa pažnjom prema detaljima i nastoji da postigne najbolje rezultate u svemu što radi. Njegova profesionalnost i odgovornost su uzor svima nama.

Naravno, tu je i njegov smisao za humor. Nikada ne nedostaje šale ili priče koja će nas sve nasmejati. On je majstor u stvaranju opuštene atmosfere u kancelariji.

On je ne samo sjajan kolega, već i pravi prijatelj. Uvek je tu da pruži podršku i razgovara kad je to potrebno. Njegova iskrenost i pouzdanost čine ga osobom na koju uvek možete računati.

Ukoliko biste želeli da definišemo reč kolega, sigurno bismo uzeli njegovu sliku kao primer. On je oličenje dobrog kolege, prijatelja i člana tima. Srećni smo što ga imamo u našoj radnoj zajednici.
Prijavio kolega: Predrag Petrović
5
Offcanvas bottom